Csapatunk

Dr. Kovács-Licskai Andrea bőrgyógyász szakorvos

Dr. Kovács-Licskai Andrea

bőrgyógyász-, kozmetológus szakorvos

2016-ban végeztem általános orvosként a Szegedi Tudományegyetemen, majd Bőr-, nemigyógyászati és kozmetológiai szakvizsgámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg kiváló minősítéssel.

Bőrgyógyász szakma úgy gondolom az egyik legnehezebb szakma az orvostudományban. Belszervi illetve lelki betegségek számos esetben a bőrön is jelentkeznek, a betegségek komplex látásmódja, és az oki kezelésük kihívás számomra.

Általános bőrgyógyászati panaszokon túl orvos esztétikával is foglalkozom, ezért számos szakirányú kurzus rendszeres résztvevője vagyok. Hiszek a folyamatos szakmai fejlődésben, az új és innovatív technikák megismerésében majd alkalmazásában.

Esztétikai kezeléseimet úgy szeretném végezni, hogy a beavatkozás láthatatlan maradjon, létrehozva a szép, természetes és harmonikus külsőt.

Fiatal pácienseim mellett, az idősödő korosztály számára is szeretném biztosítani a bőr egészségét.

Szakmámban fontosnak tartom a manualitást, ezért képzésem alatt folyamatosan gyakoroltam a műtéti eljárásokat.

Célom, hogy a pácienseim maximálisan elégedettek legyenek Önmagukkal.

Csucska Máté

2016-ban szerzett diplomát a Szegedi a Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán cum laude minősítéssel, majd ezt követően kezdte általános sebész képzését a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Általános Ér-és Plasztikai Sebészeti Osztályán.
Érdeklődése korán a felső tápcsatornai megbetegedések felé fordult, azon belül is kiemelten a gastro-oesophagealis reflux, valamint a nyelőcső funkcionális megbetegedései foglalkoztatták. 2018-ban ösztöndíjjal egy évet kutatóként tölthetett az Egyesült Államok egyik legnívósabb intézetében, Phoenix-ben, Arizonában.

Számos angol és magyar nyelvű publikáció szerzője. Tudományos előadásait nemzetközi kongresszusokon tarthatta meg, többek között Athénban, Bécsben és San Diego-ban.
Munkájának elismeréseként 2022-ben a sikeres sebész szakvizsga mellett PhD fokozatot is szerzett, mindkettőt summa cum laude minősítéssel. PhD védésének témája a nyelőcső működésének vizsgálata volt a tüdőtranszplantáción átesett betegeknél.

Csucska doktor fontosnak tartja mindennapi munkája mellett, a saját szakterületén történő kutatómunkát, a folyamatos szakmai képzéseket, hisz ezzel biztosítja páciensei számára a legmagasabb fokú ellátást.

Kovács Balázs

2014-ben diplomázott a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán cum laude minősítéssel. Sebészeti képzését a Fejér Megyei Szent György Oktatókórház Sebészeti osztályán kezdte meg ugyanezen évben, ahol szakmai képzésében már a kezdetektől megismerkedhetett a felső tápcsatornai megbetegedések és a pajzsmirigy betegségeinek sebészi kezelésével.

2016-tól a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban folytatta munkáját, ahol részt vett az azóta is töretlenül működő felső tápcsatornai sebészeti munkacsoport létrehozásában.

2017-ben egy évig kutató orvosként tevékenykedett az Arizonai Phoenixben, az Egyesült Államokban. Ahol a jóindulatú nyelőcső betegségek kutatása mellett a legújabb nyelőcső diagnosztikai eljárások megismerésére is módja volt. A Semmelweis Egyetemen kötelekében folytatott Sebészeti képzését 2021-ben fejezte be. Számos angol és magyar nyelvű tudományos publikáció szerzője. Eredményeit több nemzetközi, illetve magyar tudományos fórumon is prezentálta. A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola doktorandusz

Kapcsolat

Telefon

+36 20 274 1709
H-P: 9:00-17:00

Email

info@glowupsopron.com

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján.

Cím

9494 Sopron-Balf, Fürdő sor 25.
(Panoráma étterem földszint)

Dr. Kovács-Licskai Andrea

Bőrgyógyász szakorvos

Tel.: +36 20 274 1709

Email: info@glowupsopron.com

Cím: 9494 Sopron-Balf
Fürdő sor 25.
(Panoráma Étterem földszintje.)

Adatkezelési tájékoztató

Impresszum

Call Now Button