Esztétika

Glow Up Sopron

Időpontfoglalás

Minden arc egyedi, minden arcban más szépségek rejlenek. Kezeléseinkkel „láthatatlanok” szeretnénk maradni, egy-egy apró részletet kihangsúlyozva, természetes, egészséges és üde összképet kapni. Személyre szabott tanácsokat illetve kezeléseket az első konzultáció során részletesen átbeszéljük. Célunk hogy a páciensek magabiztosabbak és elégedettebbek legyenek önmagukkal.

Kozmetológiai, esztétikai kezelések

 • arc bőrminőség javítás (Skinbooster kezelés )
 • botox kezelés (hónalj, glabella)
 • hyaluronsavas feltöltés (ajak)
 • Ejal 40
 • Karisma
 • Mikrotűs kezelés
 • PRP (arc, haj )
 • Nucleofill Hair
esztétika, kozmetológia

Ajaktöltés

Az ajaktöltés napjainkban rendkívül népszerű eljárás azok körében, akik dúsabb, hidratáltabb ajkakra vágynak, az ajkaik asszimetriáján szeretnének változtatni, netán az ajkak peremén lévő apró ráncokat szeretnék eltüntetni.

Fontosnak tartjuk a túlzott, indokolatlan feltöltések elkerülését, nemzetközi trendeket követve Önnek is azt ajánljuk, hogy az első ajaknagyobbító kezelését két körben kapja meg.

A második injekció beadásának időpontja az első beavatkozás után 2-3 héttel történik. Ez biztosítja, hogy az eredetileg befecskendezett ajakfeltöltő anyag eljusson a megfelelő helyre, és meggyógyuljon az esetleges gyulladás vagy duzzanat. Az ajkak teljes gyógyulását követően következhet a második beavatkozás.

Tapasztalt kezelőként csak a legkiválóbb minőségű anyagokkal dolgozunk, és a megfelelő mennyiségű töltőanyagot használjuk, annak érdekében, hogy munkánk eredményeként természetes, egészséget-, összhangot sugárzó megjelenést biztosítsunk.

ajak

A kezelés menete:

A kezelés kb. 45 percet vesz igénybe. Helyi érzéstelenítést követően az ajaktöltést kanül technikával végezzük. Ez a technika sokkal kíméletesebb, mint a hagyományos injekcióval végzett eljárások, ugyanis a kanül tompa, lekerekített végű, így az ereket, és az idegvégződéseket elkerüli. Kevesebb a bevérzés esélye, illetve a fájdalom is jelentőse kisebb mértékű. Az eredmény akár 6-12 hónapig is tart.

Ápolási tanácsok ajaktöltés után: A kanül-technika segítségével mindent megteszünk, hogy a lehetséges szövődmények esélyét minimalizáljuk. Természetesen, azonban töltőanyaggal végzett beavatkozásról van szó, így duzzanattal, zúzódással, bevérzéssel esetleg érzékenységgel számolni kell, de ezek többsége a helyes utógondozással kezelhető.

Utógondozás:

-Tegyen hideg borogatást az injekció beadásának helyére. Finoman helyezze rá, a nyomást kerülni kell. Akár napi 4-5 alkalommal 5 percig.
-Próbálja kerülni a túlzott mimikát, az ajkak erős összeszorítását.
-Ne gyakoroljon nyomást az ajkakra 48 óráig (pl. csókolózás, ajkak harapdálása, a terület masszírozása)
-Fényvédelem javasolt amíg a zúzódások fennállnak.
– Alvás közben kissé emelje fel a fejét.
– 24 órán keresztül kerülje a túlzott testmozgást.

Anyajegy eltávolítás

Anyajegyeknek vagy naevusoknak nevezzük a bőrön születéskor meglévő, vagy később kialakuló, a bőrszínűtől egészen a sötétbarna színig előforduló jóindulatú elváltozásokat. Ezek a gyakori, jól körülírt elváltozások, lehetnek bőrszintben lévők, illetve a bőrszintből előemelkedőek is. A fehér bőrű népesség leggyakoribb jóindulatú daganata, átlagosan egy felnőtt embernek 20 anyajegye van.

Általában ártalmatlanok és esztétikai problémát okoznak. Azonban bizonyos esetekben az anyajegyek eltávolítása ajánlott lehet az egészségügyi vagy esztétikai okok miatt. Az eltávolításról minden esetben szakorvos kolléga dönt.
Az anyajegy eltávolítása egy egyszerű és biztonságos eljárás. Csapatunk a festéksejtes anyajegyeket a szakmai protokolloknak megfelelően kizárólag sebészi úton, szikével távolítja el, és minden eltávolított képletet szövettani vizsgálatnak vetünk alá. Az ambuláns beavatkozás helyi érzéstelenítésben, körülbelül 15-30 perc alatt elvégezhető.

A műtét menete

 • A műtéti területet először megfelelően lefertőtlenítjük, majd helyi érzéstelenítést követően babérlevél metszést ejtünk az eltávolítandó terület körül.
 • A sebet varratokkal zárjuk, melyekre steril kötést helyezünk.
 • A páciensnek gondosan óvnia kell a sebet szennyeződésektől, ajánlott a sporttevékenységet ebben az időszakban felfüggeszteni.
 • Varrateltávolítás műtét után kb. 2 héttel történik. Fontos megjegyezni, hogy az anyajegyek eltávolítása után a seb meggyógyulása időbe telhet, és némi hegesedés vagy pigmentváltozás előfordulhat a kezelt területen, ennek mértéke egyénenként változik

Botulinum Toxin kezelés

A botox népszerű és hatékony megoldás a ráncok csökkentésére, és a bőr feszességének visszaállítására. Engedje, hogy elmagyarázzuk, hogyan működik ez a lenyűgöző eljárás, és milyen előnyöket kínál Önnek.

Mi is az a botox?

A botox tulajdonképpen a botulinum toxin típusú A nevű fehérje neve, amelyet kis dózisokban használunk a bőrbe injektálva. Ez a fehérje ideiglenesen blokkolja az idegimpulzusok átvitelét az izmokhoz, ami ellazítja és simábbá teszi a ráncokat. A botox kezelés hatására az arcbőr feszesebbé válik, a ráncok és a vonalak csökkennek, így az arc fiatalabb és pihentebb megjelenést kap.

Milyen területeken alkalmazható a botox?

A botox kezeléseket számos területen alkalmazzuk. Leggyakrabban az arc felső részén található ráncok, például a homlokráncok, a mérges ráncok, és a szarkalábak kezelésére használjuk. Emellett a botoxot alkalmazzuk az arc vékonyítására, a szemöldök emelésére, az ajak felső részénél jelentkező ráncok csökkentésére, a függőleges nyaki ráncok, a nyuszi ráncok és még számos más területen is. Túlzott izzadás mérséklésére szintén használjuk olyan területeken, mint a tenyér, a talp és a hónalj.

Botox

Hogyan zajlik a kezelés?

A botox kezelés nagyon egyszerű és gyors folyamat. Először is, részletesen megvizsgáljuk a bőrt és a ráncokat annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb kezelési tervet dolgozhassuk ki. A kezelés során a botoxot apró injekciókkal juttatjuk a bőrbe az érintett területeken. Az eljárás általában fájdalommentes, azonban igény esetén helyi érzéstelenítést is alkalmazhatunk.

Mikor láthatók az eredmények és meddig tartanak?

Az eredmények általában néhány nappal a kezelés után kezdenek láthatóvá válni, és a legjobb eredményeket általában két hét múlva érjük el. A botox hatása ideiglenes, általában 3-6 hónapig tart. Fontos megjegyezni, hogy a botox kezelés nem végleges, és az izmok lassan visszanyerik erejüket, így a kezeléseket rendszeresen meg kell ismételni, ha szeretné folyamatosan élvezni a fiatalos megjelenést.

Fülcimpa filler

Kevés hangsúly kerül az arc kezelése mellett a fülcimpa kezelésére, amely ugyanúgy az arci összképhez tartozik. Fülbevaló viselés, illetve az öregedés befolyással van a fülcimpánkra, így árulkodó jele lehet életkorunknak. A fülcimpa filler beavatkozás során egy speciális töltőanyagot (hialuronsavat), injektálunk a fülkagyló területére. Ez a töltőanyag segít kiegyenlíteni a fülcimpa kontúrját, kiemelve a vonalakat és pótolva az esetleges volumenveszteséget.

A beavatkozás gyors és viszonylag fájdalommentes, általában helyi érzéstelenítéssel végezzük. Az eredmény azonnal látható, és a kezelés időtartama általában 6-12 hónap között mozog, attól függően, hogy milyen típusú töltőanyagot használunk. Fontos megemlíteni, hogy a fülcimpa filler kezelésnek minimális mellékhatásai lehetnek, mint például enyhe duzzanat vagy bőrpír a beavatkozás helyén. Ezek azonban átmenetiek és általában néhány nap alatt maguktól elmúlnak.

Ha elégedetlen vagy a fülcimpa kinézetével, és szeretnél természetes és esztétikus eredményt elérni, érdemes felkeresned egy tapasztalt bőrgyógyászt vagy plasztikai sebészt, akik segítenek kiválasztani a megfelelő beavatkozást és töltőanyagot.

fülcimpa filler

Nucleofill

A nucleofill nem egy töltőanyag, hanem polinukleotid alapú biostimuláló gélek új termékcsaládja.

Hatását 3 úton fejti ki:

 • biostimuláció, és lifting hatás: a polinukleotidok támogatják a sejtmegújulást, és fibroblaszt szinten fokozzák az 1-es típusú kollagén termelődését.
 • szabadgyökök megkötése: hosszantartó antioxidáns hatás
 • hidratálás: megkötik a vizet, és háromdimenziósan szétoszlatják a szövetekben.

A termékek vadlazac sperma kivonatát tartalmazzák, és magas tisztaságúak, ezért minimalizálják az allergiás kockázatot.

A kezelés kb 45 percet vesz igénybe. Érzéstelenítő krém alkalmazása után az anyagot néhány pontban (úgynevezett biorevitalizációs pontokban) szétoszlatjuk.

Általában 3-4 alkalom szükséges a kezelésből, amit 4 hetente javasolt ismételni.

Nucleofill

Nyak filler

A nyak filler kezelés egy innovatív eljárás, amely lehetővé teszi a fiatalos és feszesebb nyak megteremtését. A nyak bőre az egyik olyan terület, ahol az öregedés jelei gyakran megjelennek, például a ráncok és a bőr megereszkedése. A töltési kezelés lehetővé teszi, hogy fiatalabb és feszesebb megjelenést érjünk el ezen a területen is. A kezelés során hialuronsavat használunk, amelyet finoman és stratégikusan injektálunk a nyak területére. Ez a töltőanyag segít kisimítani a ráncokat, feszesíteni a bőrt, és visszaadni a fiatalosabb megjelenést.

A kezelés eredményeként a nyak kontúrja javul, és az általános bőrtónus egyenletesebbé válik. A nyak filler kezelés gyors és hatékony megoldást nyújt azoknak, akik elégedetlenek a nyak területén megjelenő ráncokkal és megereszkedéssel. A kezelés minimális kényelmetlenséggel jár, és általában nincs szükség hosszú helyreállítási időre. Az eredmények azonnal láthatóak, és a hatás tartóssága általában 6-12 hónap között mozog, attól függően, hogy milyen típusú töltőanyagot alkalmazunk.

Fontos azonban itt is megjegyezni, hogy a nyak filler kezelésnek néhány átmeneti mellékhatása lehet, például enyhe duzzanat, bőrpír vagy érzékenység a kezelt területen. Ezek általában rövid élettartamúak és maguktól elmúlnak.

nyak filler

Kéz filler

A kéz filler kezelés egy hatékony és innovatív módszer arra, hogy a kéz bőrét fiatalosabbá és vonzóbbá tegyük. Az idő múlásával a kéz bőre is átmeneti változásokon mehet keresztül, mint például ráncok, bőrvesztés és fokozott ér láthatóság. A filler kezelés lehetőséget nyújt arra, hogy visszaszerezzük a kéz fiatalos megjelenését és feszességét.

A kezelés során hialuronsavat használunk, amelyet finoman injektálunk a kéz bőrébe. Ez a töltőanyag segít simábbá tenni a ráncokat, visszaadni a bőr elvesztett volument és javítani az általános bőrfelszínt. Az eredmények általában egy frissebb és fiatalosabb megjelenést biztosítanak a kéz bőrének, miközben az ereket is kevésbé láthatóvá teszik. A kéz filler kezelés gyors és szinte fájdalommentes eljárás.

Az eredmények azonnal láthatóak, és hosszú távon tartósnak bizonyulnak. Általában a hatás 6-12 hónapig megmarad, de ez az adott töltőanyagtól és egyéni körülményektől függ. Fontos megjegyezni, hogy a kéz filler kezelésnek minimális mellékhatásai lehetnek, mint például enyhe duzzanat, bőrpír vagy érzékenység a kezelés helyén. Ezek átmeneti jellegűek és általában rövid időn belül maguktól elmúlnak.

Kéz filler

PRP/PRF kezelés

A Platelet-Rich Plasma (PRP) és Platelet-Rich Fibrin (PRF) kezelés olyan eljárások, melyekben a páciens saját vérét használjuk fel a bőr megújítására és fiatalítására. Ez a kezelési módszer egyre népszerűbbé válik az esztétikai és anti-aging területen, mivel természetes és hatékony megoldást nyújt a bőrproblémák kezelésére.

A PRP/PRF kezelés során kis mennyiségű vért veszünk Öntől, majd azt centrifugáljuk, hogy elkülönítsük a vérlemezkéket és más aktív növekedési faktorokat. Ezután az elkülönített plazmát vagy fibrint visszaadjuk a bőrébe, általában injekciók vagy mikrotűk segítségével. A vérlemezkék és növekedési faktorok gazdag koktélja serkenti a sejtek regenerálódását, a kollagén termelését és a bőr rugalmasságának növekedését. A kezelés eredményeként javulhat a bőr textúrája, csökkenhetnek a finom ráncok és vonalak, valamint fokozódhat a bőr feszessége és ragyogása. Ezen felül hajnövekedés serkentésére, hegesedés csökkentésére is tökéletes megoldást nyújthat.

A PRP/PRF kezelés biztonságos és minimális kockázatot jelent, mivel a saját vérét használjuk fel. Az eredmények általában fokozatosan jelentkeznek és hosszú távon tartósak lehetnek. Az egyedi kezelési tervet orvosaink a páciens egyéni szükségletei alapján alakítják ki.

Skinbooster kezelések

A fiatalos és a hidratált bőr titka

Egy fiatalos és ragyogó bőr mindannyiunk vágya. Azonban az idő múlásával a bőrünk veszít rugalmasságából és hidratáltságából, ami ráncok, szárazság és egyenetlen bőrtónus formájában jelentkezhet. Szerencsére a skinbooster kezelések megoldást kínálnak ezekre a problémákra. Ezek az innovatív eljárások segítenek visszaállítani a bőr hidratáltságát és frissességét, így fiatalosabb és egészségesebb megjelenést biztosítanak.

Mi is az a skinbooster kezelés?

A skinbooster kezelések speciális injekciós eljárások sorozata, amelyek során egy hidratáló hatású anyagot juttatnak be a bőrbe. Ez az anyag általában hialuronsav alapú, de koktélok, vitaminok és antioxidánsok is lehetnek. A hialuronsav segít megkötni a nedvességet a bőrben, valamint serkenti a kollagén és elasztin termelést. A skinbooster kezelések segítenek hidratálni és revitalizálni a bőrt, javítva annak textúráját, rugalmasságát és fiatalos megjelenését.

Skinbooster

Hogyan működik a skinbooster kezelés?

Kezelés előtt a bőrt érzéstelenítjük, majd mikroinjekciós eljárással az anyagot célzottan helyezzük el a bőr középső rétegében. Ezáltal fokozatosan és egyenletesen terjed el a bőrben, növelve annak hidratáltságát és feszességét. A jobb és tartósabb eredmény érdekében 3 kezelés javasolt 3 hetente ismétlődően, és ezt követően fenntartó kezelések.
Van-e mellékhatása a Skinbooster kezelésnek?
A Skinbooster kezelések általában biztonságosak, de néhány enyhe mellékhatás előfordulhat, mint például enyhe duzzanat, bőrpír vagy érzékenység a kezelés helyén. Ezek a mellékhatások általában rövid időn belül elmúlnak.

Anyagok:

Anyagainkat úgy választottuk, hogy prémium minőségűek legyenek, és világszínvonalban is a legjobbak közé tartoznak.

Szem alatti karika töltés

A szem alatti karikák sok ember számára aggodalmat jelentenek, hiszen a fáradt tekintetet és az öregedés jeleit erősíthetik. A szem alatti karikák általában a bőr vékonyabbá válása, az érrendszer megjelenése vagy a pigmentáció változása miatt alakulnak ki. A töltési kezelések hatékony megoldást nyújtanak ezen probléma kezelésére. A szem alatti karika töltése során hialuronsavat injektálunk az érintett területre. Ez a töltőanyag segít kisimítani a karikákat, javítani a bőr textúráját és visszaadni a frissességet a szemek alatt.

A kezelés során a töltőanyagot kanül segítségével végezzük, mely egy sokkal biztonságosabb eljárás a hagyományos tűs töltésekkel szemben. Az eredmény természetes, fiatalos megjelenésű lesz, miközben a szem alatti karikák jelentősen csökkennek vagy akár teljesen eltűnnek. A szem alatti karika töltése gyors és viszonylag fájdalommentes eljárás.

Az eredmények azonnal láthatóak és hosszan tartóak lehetnek, általában 6-12 hónapig. Fontos megjegyezni, hogy a szem alatti karika töltésének minimális mellékhatásai lehetnek, mint például enyhe duzzanat, bőrpír vagy érzékenység a kezelés helyén. Ezek általában rövid időn belül elmúlnak.

szem alatti karika töltés

Teoxane Redensity I.

A Teoxane Redensity I Booster a svájci Laboratoires Teoxane antioxidánsokat, peptideket és nem keresztkötött HA-savat tartalmazó koktélja.

Ez egy rendkívüli tisztaságú gél, amely a bőr szöveteibe tökéletesen beépül. Speciális összetételének köszönhetően látványosabb és hosszabb eredményt érhetünk el egy klasszikus szabad láncú HA-fillerhez képest.

8 aminosavat, 3 antioxidánst, 2 nyomelemet, B6 vitamint tartalmaz és természetesen nem keresztkötött hialuronsavat is. Ezek mellett tartalmaz még más anyagokat, mint glutathion, arginin és lidokaint.

Dr. Kovács-Licskai Andrea

bőrgyógyász-, kozmetológus szakorvos

2016-ban végeztem általános orvosként a Szegedi Tudományegyetemen, majd Bőr-, nemigyógyászati és kozmetológiai szakvizsgámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg kiváló minősítéssel.

Bőrgyógyász szakma úgy gondolom az egyik legnehezebb szakma az orvostudományban. Belszervi illetve lelki betegségek számos esetben a bőrön is jelentkeznek, a betegségek komplex látásmódja, és az oki kezelésük kihívás számomra. 

Általános bőrgyógyászati panaszokon túl orvos esztétikával is foglalkozom, ezért számos szakirányú kurzus rendszeres résztvevője vagyok. Hiszek a folyamatos szakmai fejlődésben, az új és innovatív technikák megismerésében majd alkalmazásában.

Esztétikai kezeléseimet úgy szeretném végezni, hogy a beavatkozás láthatatlan maradjon, létrehozva a szép, természetes és harmonikus külsőt. Fiatal pácienseim mellett, az idősödő korosztály számára is szeretném biztosítani a bőr egészségét.

Szakmámban fontosnak tartom a manualitást, ezért képzésem alatt folyamatosan gyakoroltam a műtéti eljárásokat. Célom, hogy a pácienseim maximálisan elégedettek legyenek Önmagukkal.

Dr. Licskai Andrea bőrgyógyász szakorvos

Kapcsolat

Telefon

+36 20 274 1709
H-P: 9:00-17:00

Email

info@glowupsopron.com

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján.

Cím

9494 Sopron-Balf, Fürdő sor 25.
(Panoráma étterem földszint)

Dr. Kovács-Licskai Andrea

Bőrgyógyász szakorvos

Tel.: +36 20 274 1709

Email: info@glowupsopron.com

Cím: 9494 Sopron-Balf
Fürdő sor 25.
(Panoráma Étterem földszintje.)

Adatkezelési tájékoztató

Impresszum

Call Now Button